passagiersverkeer op de belangrijkste luchthavens van China

19 februari (Reuters) Luchthavens in de grootste steden van China logden de snelste maandelijkse passagiersgroei in januari in ten minste twee jaar, toen meer reizigers moncler jassen dames sale voor het eerst en 2018 moncler tijdens de maanmaandjaarvakanties naar de moncler sale hemel trokken.

Analisten waarschuwden echter dat een snelle uitbreiding van luchthavens door het hele land, en de dreiging van een vogelgriepuitbraak, moncler outlet het passagiersverkeer voor de rest van het jaar zou kunnen verminderen.

Shanghai moncler heren International Airport Co Ltd, die moncler jas sale de luchthaven in de financiƫle hub van China moncler jas heren sale uitbaat, zei op woensdag dat het passagiersaantal moncler jassen heren in januari steeg van 17,5 procent ten opzichte van een jaar eerder naar 4,15 miljoen, het snellere groeitempo website sinds januari 2011.

Het aantal passagiers aan boord van internationale vluchten op de luchthaven in januari steeg ook met 20,7 procent op jaarbasis, aldus het moncler jassen dames bedrijf in een ruilaanvraag.

De vakantie in het maanjaar liep van 31 januari tot en met 6 februari, terwijl het moncler uitverkoop vorig jaar viel tussen 9 en moncler nederland 15 februari.

Andere Chinese luchthavens zagen ook een vergelijkbaar sterk passagiersverkeer.

Beijing Capital International Airport Co Ltd, China’s grootste luchthaven die meer dan zes miljoen reizigers per maand ziet, zei dat passagiersaantallen in januari met 9,2 procent stegen ten moncler jas dames opzichte van dezelfde moncler jassen maand een jaar geleden, het snelste tempo sinds april 2011, toonden bedrijfsgegevens.

Shenzhen Airport Co Ltd in de zuidelijke boomtown zag de moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl sterkste groei van passagiersaantallen in meer dan vier jaar. Het aantal passagiers steeg in januari met 18,1 procent tot 2,93 miljoen, de drukste maand sinds november 2009.

Andere luchthavens in Zuid-China, waar een aantal moncler jas dames sale van de populairste toeristische bestemmingen van het land wonen, zagen ook moncler jassen outlet een hoger reizigersverkeer.

Guangzhou Baiyun International Airport Co Ltd meldde dat het aantal moncler jas heren passagiers in januari 14 procent steeg ten opzichte van een jaar eerder, het moncler jas outlet snelste groeitempo in ongeveer twee jaar.

Hainan Meilan International Airport Co Ltd in het zuidelijke tropische eiland liet een stijging moncler outlet sale van 33,3 procent zien moncler dames in het passagiersvervoer, de snelste groei in meer dan twee moncler jassen heren sale jaar. (Rapporterend door Meg Shen in HONG KONG en Lee Chyen Yee in SINGAPORE; Redactie door Miral Fahmy).